Over Marianne

Sport en bewegen zijn altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Als kind heb ik verschillende sporten beoefend en als volwassene wilde ik daar meer professioneel mee aan de slag. Ik heb diplomas behaald als aerobic-instructeur, fitnessinstructeur, pilatesdocent en personal trainer. Na jarenlang bij een vereniging en een sportschool les te hebben gegeven als aerobic- en fitnessinstructeur en als pilates-groepslesdocent, ben ik begonnen met een eigen studio, waar ik personal training geef. In mijn studio maak ik gebruik van apparatuur van zeer hoge kwaliteit. De Kinesis Personal, die wordt ingezet voor velerlei kracht-, balans- en stabilisatieoefeningen, is uniek in de regio.

Tevens heb ik de opleiding HIB (Hart In Beweging)-fitnessinstructeur gevolgd, waarmee ik bevoegd ben om mensen, die een hartinfarct hebben gehad of een dotterbehandeling hebben ondergaan, na hun revalidatieperiode te begeleiden in hun bewegingsopbouw.

Daarnaast heb ik, in samenwerking met een fysiotherapeut, mensen met diabetes begeleid in een beweegprogramma.

Gezondheid is een groot goed. Bewegen is daar een onderdeel van. Als professional kan ik mensen stimuleren en ondersteunen om hun gezondheid te bevorderen en hun doel te bereiken.