Werkwijze Personal Training

Ook voor u is het mogelijk om een personal trainer in de arm te nemen om resultaatgericht te gaan sporten of bewegen. Als personal trainer kan ik u optimaal en doelgericht begeleiden op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl. Samen met u ga ik voor een blijvend resultaat. De kans dat uw doelstelling wordt behaald is met een personal trainer vele malen groter dan wanneer u zelfstandig gaat trainen. Personal Training Geldermalsen onderscheidt zich van het reguliere sportaanbod door gebruik te maken van een eigen studio, waar u in alle rust en privacy kunt bewegen. In de studio wordt gebruik gemaakt van exclusieve apparatuur, uniek in deze regio.

Kenningsmakingsgesprek

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek, waarin u uw wensen en verwachtingen kenbaar kan maken. Ik vertel u wie ik ben en wat ik u kan aanbieden. Zo krijgen we een goed beeld van elkaar. Hierna kan het vervolgtraject worden gestart.

Intake

Na de kennismaking volgt een persoonlijk intake- en testprogramma. Uw leefstijl wordt in kaart gebracht en er wordt een analyse gemaakt van uw lichaamssamenstelling. Daarnaast zal een fit-test worden afgenomen. Aan de hand van de beginsituatie, uitkomsten van de testen en uw doelstellingen, zal voor u een persoonlijk beweegplan worden opgesteld. We bepalen samen de tijdsduur van het begeleidingstraject en de frequentie van begeleid trainen. De afspraken worden vastgelegd in een begeleidingsplan.

Training

Wanneer het trainingstraject met u is doorgenomen, ga ik met u aan de slag volgens het afgesproken programma.

Evaluatie & Vervolg

Uw doelstelling en uw beginsituatie bepalen de tijdsduur die het begeleidingtraject zal omvatten. Tijdens deze periode zal regelmatig worden getest en geŽvalueerd om uw vorderingen in kaart te brengen en zo nodig het programma bij te stellen.